Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

17 Şubat 2011 Perşembe

Sen ne yapıyordun ?


Hadi biraz yan hikayelere bakalım..

Aşağılık baba çocuğunu taciz eder...Yaratığı asalım tabii..Çocuğu saralım sarmalayalım elbette.Ya başka tarafa bakan anne,görmezden gelen anne..Mağdur mu sanki bu durumda o?

Naziler Yahudilere soykırımın en korkuncunu yaptı elbette..Peki o kahrolası kamplarda yanan eşcinseller,siyasi mahkumlar,Çingeneler ne oldu ?
Peki o Nazileri güya cezalandırmak adına savaş aslında bitmişken Dresden'i fosfor bombalarıyla dümdüz edip 250.000 sivili cayır cayır yakan "özgürlük savaşçılarını" biliyor muyuz ? Ya da Naziler iktidara geldiğinde onlara "Pearl Harbor" da gemiler yanana kadar alkış tutan Amerikan entelijansiyasını tanıyor muyuz ?

Bana Ermeni soykırımından dem vuran Fransız kardeşim, Cezayir'deki paraşütçülerin söktüğü tırnaklar uykuna giriyor mu geceleri ? Varsa bir hesap sana değil Zululu'lara veririm ben ya da "toplama kamplarında" virüslü battaniyelerle "termine edilen" Sioux'lara veririm hesabımı..

Hutularla Tutsiler birbirlerini kestiler ama o sırada Fransızlar ne yapıyordu ?

Srebrenica'da Sırplar Boşnakları doğradı ,tecavüz etti ama o sırada Hollanda askerleri kenara çekilip ne yapıyordu ?..

Ah bu kahrolası ikiyüzlülük...

İşte bu nedenledir ki ailemde en gurur duyduğum olay:

Adını taşımaktan gurur duyduğum Emekli albay Mehmet Raşid Sindel'in gece subay üniformasını ve istiklal madalyasını sandığından çıkartıp robdeşambırının üzerine giyip 6-7 Eylül'de gayrimüslimlerin yaşadığı sokağın önünde yaşına başına bakmadan dimdik dikilerek ,it kopuğu " Benim cesedimi çiğnemeden buraya giremezsiniz" diye püskürttüğü andır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder