Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

10 Temmuz 2010 Cumartesi

Über Alles ??

Nijerya asıllı Aogo..
Gana asıllı Boateng
Brezilya asıllı Cacau
Turk asıllı Mesut ve Serdar
Tunus asıllı Khedira
Polonya asıllı Klose , Podolski ve Trochowski
Ispanyol asıllı Mario Gomez
Bosnalı Sırp asıllı Marko Marin

Bu 11 futbolcu hangi takımda beraber oynuyorlar bilin bakalım ?

Almanya Milli Takımı !!!

Irkçı değilim ,kafatasçı hiç değilim...

Kulüp takımı düzeyinde yabancı oyuncu sınırlamasının 1 numaralı muhalifiyim..

Ama başarı için her yol mubahtır anlayışının milli takımlara kadar yansımasından da nefret ediyorum..

Almanlar bu işi yıllardır basketbolda yapıyorlardı..İlk 5'lerinde bir tek Alman oyuncu olmayan milli takımları mola aldığında kenarda aralarında İngilizce konuşuyorlardı..Şimdi futbolun da cılkını çıkardılar..

Her ne olursa olsun başarı için, kariyerle,şöhretle parayla ikna ettikleri,kandırdıkları artık ne derseniz o yolla oynattıkları oyuncularla..

Ve sen Jerome Boateng kardeşim, dünya kupasında öz kardeşine karşı, Gana milli takımına karşı Almanya forması giyerken ne hissettin ?

Taras Bulba'nın Andrey'i kardeşi Ostap'a karşı, Zaporojye Kazaklarına karşı, babasına karşı kılıç kuşandığında bunu aşkı uğruna yaptı.

Senin gerekçen neydi ?

1 yorum:

  1. ask olunca mubah da , ekmek olunca, kazanma hirsi olunca neden mubah olmasin? bilemedim yani bu kadar yuklenmek gerekir mi ? gerci sistemi yasatan onu kullananlardir ama hikayeyi ondan da dinlemeden yargilayamadim...bir de gecenlerde ingiliz hastayi yeniden seyrettim, bu millet olmak, kendine sinirlar cizmek, haritalar cikarip bayraklar yapmak da sorgulansa fena olmaz bence...gerci futbolun tadi kalmaz belki ama vizesiz gezmek icin bile deger vallahi , ki tadi daha iyi cikacaklar listesi de pek fena olmazdi be...

    YanıtlaSil